top of page

FESTINA HERO: HLEDÁME ČESKÉHO GERARDA BUTLERA!

Festina volně navazuje na globální kampaň s Gerardem Butlerem. Hledá svého hrdinu - hrdého nositele hodinek Festina a vyhlašuje soutěž pro muže #festinahero. Vítěz, kterého vybere odborná porota ve složení Martin Hradecký (ELLE), Tomáš Otta (ForMen), Eva Mchitarjan (ejvifreedom.com) a Robin Bery, získá kromě hodinek Festina i jedinečnou šanci nafotit fashion story pro letní vydání časopisu ForMen s profesionály. Soutěžní fotografie mohou zájemci přihlašovat na webu festina.cz/hero do 10. června.


Poté, co Festina představila Gerarda Butlera jako svou novou tvář a světem proletěl krátký film Time to Live, navazuje značka lokálně volně inspirovanou kampaní #festinahero a hledá českého Gerarda Butlera.

A kdo má šanci? #festinahero je akční, cílevědomý a umí si za každou cenu užít svůj čas. Navíc se nebojí udělat ve svém životě něco neplánovaného, třeba nafotit fashion story pro letní vydání časopisu ForMen, která je jednou z hlavních cen pro vítěze. Toho vybere 13. června porota složená z Martina Hradeckého, redaktora časopisu ELLE, Tomáše Otty, šéfredaktora časopisu ForMen, a influencerů Evy Mchitarjan z blogu ejvifreedom.com a Robina Beryho. Zájemci se mohou přihlašovat do 10. června na webu festina.cz/hero, kam nahrají fotky celé postavy, obličeje a své oblíbené činnosti, na kterou si nejraději najdou čas.

Vítěz se může těšit na luxusní hodinky, jež nosí samotný Gerard Butler a zmiňované focení s profesionálním fotografem Matějem Třešňákem, vítězem Czech Press Photo. Focení bude probíhat ve dnech 14. a 15. června, soutěžící by si tedy měli dopředu udělat čas na případný výlet do Prahy.

bottom of page